Varme sommerkvelder<3

Endelig er det litt varme i lufta!

Å her tilbringer vi de få varme sommerkveldene vi får:) Ferien ble kanskje ikke helt som vi hadde tenkt… De første ukene gikk med til regn og sykdom, lå rett ut begge to. Herlig… Og resten av tiden har gått med til småpusling her hjemme, handling av pynt og ting til en veldig spesiell dag i september, og mange turer frem og tilbake til Drammen, for å få en veldig spesiell kjole, til å passe over ei noe spesiell rompe;)

I tilegg skal det jo en del planlegging til før en slik spesiell dag, og mye tenking, fundering, prøving og feiling… Folk må jo vite hvor de skal sitte?;)

Tror det er en liten svart en som syns det er herlig å ha «mamma og pappa» hjemme om dagen også.. Og å få sitte på trappa i båndet sitt så han har full oversikt:) I går var han ekstra overlykkelig, når han fikk med den frosne «mamma’n» på å bade:P Var faktisk ikke så ille! Årets første, og mest sannsynlig siste bad:P

Hjemme her har vi fått gjort mindre enn vi hadde tenkt, men noe har skjedd… Stallen er klar for panel, og panelen er klar for høvling. Tilbrakte de første dagene i denne uke på Hannevold sag, der vi stabla om de siste materialene våre.. har fått beisa litt, og fått gjort vaskerommet helt ferdig, med benk og skap til lite flatterende ting;) Mye lettere å ta klesvaska nå!;)

Så for dere som ikke har skjønt tegninga, så skal jeg altså gifte meg med verdens fineste gutt i september<3 Gleder meg SÅNN!:D

 

Sommerklem fra

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Hage og utekos, Interiør. Bokmerk permalenken.

2 svar til Varme sommerkvelder<3

  1. Karen sier:

    Gratulerer!!!! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s