Sommergleder

Det er bare mars.. Men allikevel må jeg innrømme at jeg har sett mer enn et tegn på at det nærmer seg vår.. Hørt det har jeg også! I går rant det allerede

fra taket når jeg var ute på tur med Chuck klokken 8 om morgenen, og fuglene sang<3 Så det går helt klart rette veien!:D Hestene storkoser seg i

mildværet, og nyter å sole seg med dekkenløse kropper.

 

Som dere som har lest litt i bloggen min vet, så har vi bygd nytt, og flyttet inn i høst. Vi har en ferdig første etasje, en halvferdig annen etasje, og et kanskje «kvart-ferdig» uthus?=) og en totalt UFERDIG hage! Dette blir på mange måter delvis årets utfordring! Og selv om jeg kanskje må innse at det ikke er så sannsynlig at jeg får en ferdig hage i sommer, så må vi da få til noe? Så som mål har jeg satt med at jeg skal plante i en hel del krukker, så jeg har en «flyttbar» hage, som kan unngå å bli drept når det pågår bygging rundt omkring her.

Flyttbar hage fra i fjor

Også har Kjære lovt at han skal lage ferdig den store verandaen i løpet av våren. Litt for at han skal få grilla (hans store lidenskap), og litt for at vi skal få en ferdig uteplass! Så neste mål er å innrede de to verandaene med koselige utemøbler, vakre krukker, ampler og andre fine ting! Det siste målet, som jeg er litt skeptisk til, men ingenting skjer om man ikke har mål hva?=) Er å få planert og sådd plen foran huset.. Hadde vært utrolig deilig å møtt neste sommer med grønn plen?! *Drømme*..

Plassen som skal bli plen……

Når jeg fant dette bilde fra i fjor så ble jeg minna litt på hvor ille det var? Hehe.. Men! Utrolig hva man får gjort på lange lyse sommerkvelder=)

Det foregår i disse dager en utfordring i bloggen til Moseplassen. Trykk på linken for å se andre innlegg og for å få inspirasjon til en ny sommer og nytt hagearbeid.

Hva gleder du deg til nå!? Og hva skal du gjøre i hagen DIN til sommeren?=) Jeg har i allefall mer enn nok å gjøre i min!!

Ha en flott dag, nå skal jeg og lille niese ut å leke oss i minskende snøhauger!

Dette innlegget ble publisert i Bygging av et hjem. Bokmerk permalenken.

11 svar til Sommergleder

 1. sigrid sier:

  Draumar er godt å ha!
  Lykke til 🙂

 2. Mari_ sier:

  Da har du litt å pusle med framover 🙂 Vi har overtatt en gård med lite opparbeidet hage som må gjøres endel med. Har forsåvidt en plen om ikke annet, men det er bare såvidt 😉 Rom ble ikke bygget på en dag sies det, men du kommer til å få det knallfint!

  • Torunn sier:

   Sant det, så man får bare ta tiden til hjelp=) Blir forhåpentligvis bra til slutt! Kan være interessant å gå på gjengrodde hager også! Men det blir nok som du har tenkt hos dere også=)

 3. marlin sier:

  Jeg må si jeg gleder meg til at Stian skal står for grilling og du den gode potetsalaten jeg skal bli innvitert på jeg 😉 Haha..

 4. Nytt hus og ny hage er jo kjempespennende. Som du sier så tar jo ting sin tid, men en samling krukker er jo kjempesmart, de kan du flytte rundt og ha mye glede av også senere når hagen er mer ferdig. Om du koster på det litt store krukker så kan en jo dyrke omtrent alt i de. både blomster og spiselig 🙂
  Lykke til med hageprosjektet!

  • Torunn sier:

   Åhh, ja! Tomater og ruccola, og masse annet godt:) Nå tror jeg at jeg gleder meg enda litt mer:D Får nok bli masse krukker i alle størrelser, og med masse forskjellig innhold!:) Tusen takk! Tror jeg trenger litt lykke på veien!

 5. krepsemor sier:

  Da har dere litt av hvert å henge fingrene i til våren/sommerern! Men en kan jo ikke få gjort alt på en gang =) Flott hus, og med en grønn frodig plen foran, så blir det kjempefint! Mye å glede seg til, med andre ord!
  Lykke til i konkurransen da!

  • Torunn sier:

   Det har vi helt klart:) Sant det, må nok ta det litt etterhvert, og en hage blir vel aldri helt ferdig?:P Tusen takk, satser på at plenen gjør seg:) Takk skal du ha!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s